Το χρονικό διάστημα  14/03/22    μέχρι   17/03/22  ήταν εβδομάδα  επισκέψεων για το ΕΛΜΕΠΑ ΚΡΗΤΗΣ, οπότε αδράξαμε την ευκαιρία και δηλώσαμε συμμετοχή. Στις επισκέψεις συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις αίθουσες και τα εργαστήρια του τμήματος Νοσηλευτικής  π.χ. εργαστήριο  Ανατομίας, Γενικής Νοσηλείας, Χειρουργείου, Πρώτων Βοηθειών και  Πληροφορικής.

Επίσης ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα σπουδών της σχολής , την επαγγελματική αποκατάσταση  που θα έχουν μετά το πέρας των σπουδών τους καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης όπως μεταπτυχιακά, προγράμματα Erasmus κ.α.

Θεωρούμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουν  οι μαθητές  μας   σχολές που μπορούν να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους όπως το τμήμα Νοσηλευτικής ( το πλέον δημοφιλές στις προτιμήσεις τους) και το τμήμα  Κοινωνικής Εργασίας και να πάρουν σωστές αποφάσεις για το μέλλον τους.

Ευχαριστούμε πολύ τις καθηγήτριες του ΕΛΜΕΠΑ κα Τσαγκαράκη Ελευθερία και κα Ψαρού Μαρία για τη φιλοξενία τους.