Οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, πραγματοποίησαν έκθεση Ανθοκομικών Φυτών στην αυλή του Σχολείου.

Μάιος - 2023

Στις  17/05/2022, υλοποιήθηκε  δράση ενδοσχολικής επιμόρφωσης για 3d εκτύπωση, σε ένα από τα εργαστήρια Πληροφορικής του σχολείου μας .

Στο χώρο του  2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, την Πέμπτη 11-05-2022 και ώρα 12:00-14:00, οργανώθηκε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα την ΚΑΡΠΑ σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη, καθώς και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED). Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων του 2ου Ε.Κ.

Οι μαθητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, στις τσάντες τους κουβαλάν πενάκια, χρώματα, μικρά μπλοκάκια και όπου βρεθούν .... σκιτσάρουν.

Υλοποιήθηκε στο 2ο ΕΚ σχολική δράση με θέμα « Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Σχολικό Περιβάλλον» 

Στο χώρο του  2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου  2021 και ώρα 09:00-14:00, οργανώθηκαν χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, από τα τμήματα των Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του τομέα Υγείας – Πρόνοιας, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. 

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 οι οι μαθητές και οι μαθήτριες των ειδικοτήτων Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Βοηθών Φαρμακείου του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του 4ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, διοργάνωσαν ενδοσχολικό Χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό.

 Στις 28/2/2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας  μια δράση, με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου.